•  
  1.  Busreis kerstdiner bij omroep Max met tv opname.
  2.  Moderne bingomachine.
  3.  Groots en geweldig liveoptreden van Ronnie Tober.
  4.  Mobiele snoezekar, vogelvolière en tuingereedschap.
  5.  Uitbrengen landelijk kookboek tbv kleinschalig wonen met recepten van vele waaronder ook bekende Nederlanders.
  6.  Tv voor de Gasterij.
  7.  Realiseren computerhoek.
  8.  Restaureren molen zelf gemaakt door een oud bewoner op binnenplein.
  9. )Complete fotocollectie van oud Oss.
  10. Bij 1ste lustrum babypoppen voor Teun & Pleun en een aantal snoezel lampen, en organiseren van een groot feest en start van de website.
  11. Een groot mobiel projectiescherm voor films en beamer.
  12.  Schenking van een drietal Braintrainers.(13500,-)
  13. 11 rolstoelen geschonken voor gratis rolstoelservice op Katwijk.
  14.  Sinterklaaspak met toebehoren en 6 zwarte pieten pakken met toebehoren.
  15.  Brabantse dag voor ALLE bewoners inclusief personeel, Brabantse koffietafel, feestmiddag met een bekende Brabantse troubadour.
  16.  Tijdens de heropening van de tuin op de gesloten afdeling 2 luxe grote zweefparasols.
  17.  2 stuks luisterboeken met digitale boeken.
  18.  Jaarlijks in het najaar een feestmiddag, en jaarlijks met de kermis hier op  Katwijk een eigen kermis met allerlei spelen attracties snacks/ijs diverse lekkernijen, en na afloop buffet dit alles is GRATIS.
  19.  Indien ons budget toereikend is worden 3 wensen van alle afdelingen binnen Katwijk  vervuld, afhankelijk van het budget wordt er een bedrag uitgekeerd per verkozen wens. In 2016 werden de volgende aanvragen, onder de vele inzendingen unaniem door ons bestuur gekozen: de 10 warmtekussens te gebruiken voor alle bewoners bij het verlaten van Katwijk in de winter. Een tropische aquarium met toebehoren en vissen. Hand massage voor 2 huisjes, verzorgd door een gediplomeerd handen en aanrakingdeskundige, gericht op met name ouderen met dementie. Nieuwe software sticks voor het uitbreiden van de Quik Up. Geur dispenser compleet met een 10 tal geuren.
  20.  Bij de heropening van de gerenoveerde stilteruimte een financiële bijdrage van € 500,- voor de aanschaf van 2 blijvende bloemstukken.
  21. Bij het 2de lustrum een CDRL voor de huisjes. (5000,-)
  22. 100 jarige, jubileumechtparen, jubilaressen etc. die op Katwijk wonen krijgen een cadeau.

  Dit zijn slechts enkele items die wij inmiddels hebben geraliseerd. Er staat in de komende jaren, wat ons betreft nog heel wat in het verschiet!!

  Dit alles is uiteraard tot stand gekomen met de steun en hulp van vele sponsoren,  donateurs en vele vele vrijwilligers en personeel van Katwijk Waarvoor uiteraard  HARTELIJK DANK!!!Om in het vervolg nog meer voor al onze bewoners te kunnen en mogen realiseren, is uw steun zeer welkom. Dus meld u elders op deze website aan als sponsor/donateur of vriend van onze stichting. Namens het bestuur en al onze bewoners alvast hartelijk dank!