Het bestuur van de Stichting "Vrienden van Katwijk" stelt zich aan u voor:

 Bestuur Hans 13

Hans van Ballegooij.

voorzitter.

Bestuur Willemien 13 

Willemien Schuurmans.

Algemeen bestuurslid.

Bestuur Colinda

Colinda van Berkum.

Algemeen bestuurslid.

Bestuur Marietje 13

Marietje van den Boogaard.

ERE LID.

 

Bestuur Marieke 3 

Marieke Reuvers.

secretaris/vice voorziiter.

Bestuur Hannie 13

Hannie van Orsouw. 

Algemeen bestuurslid.

Bestuur Marijke

Marijke van de Kamp.

Algemeen bestuurslid.

Digitaal logo katwijk

 

 

 

Bestuur Joke 13 

Joke Bressers.

Penningmeester. 

Bestuur Fred

Fred Tijs.

Algemeen bestuurslid.

Besurr Anita Brands

Anita Brands.

Algemeen bestuurslid.

Bestuur Trees 13

Trees Weijenberg.

ERE LID. 

 

In memoriam

Anita Gruntjes. *19-04-1959 +29-12-2020 
 

Bestuur Anita 13

 

 

Op woensdag 30 december 2020 op de valreep van een toch al een zeer onwerkelijk en vooral naar jaar, bereikte ons het bericht dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid Anita Gruntjes ons is ontvallen op 61 jarige leeftijd. Anita altijd behulpzaam erg loyaal maar vooral zeer betrokken bij het welzijn van alle bewoners, collega's, vrijwilligers en familieleden van IEDERE bewoner. Vanwege haar werkzaamheden op de receptie binnen Katwijk was zij het vriendelijke aanspreekpunt maar ook uit het visitekaartje iets wat aan haar wel was toevertrouwd. Wanneer onze stichting weer een evenement ging organiseren was Anita zeer betrokken, volop ideeën en suggesties om het ieder jaar nog beter te kunnen worden. Kortom een kracht van goud voor ons maar ook voor alle andere werkzaamheden draaide zij haar hand niet om.

Groot was dan ook de schok toen wij amper 3 maanden geleden het onwaarschijnlijke bericht kregen dat Anita ongeneeslijk ziek bleek te zijn. Al meteen was de prognose zeer slecht met nog maar minimale kans op enig herstel. Toch was ze zelf nog strijdvaardig en wilde zij de strijd aangaan, helaas na nog wat verdere onderzoeken bleek dit niet meer mogelijk. De hele wereld binnen haar zeer hecht gezin was plotsklaps een veranderd in een nachtmerrie. Iedereen die Anita kende was zeer ontdaan en was in shock, dit kon niet waar zijn maar helaas het was de waarheid.

Na dit onheilspellende nieuws gingen onze gedachten terug naar de woorden voordat Anita en Antoon samen op vakantie gingen. Dolblij was Anita Antoon mocht in oktober met vervroegd pensioen, wat zouden ze het samen van gaan nemen. Ze gingen de caravan verkopen en dan een camper aanschaffen. Dit was voor deze 2 reislustige een heerlijk vooruitzicht vol met allerlei tochten samen erop uit. Want behalve de kinderen en uiteraard de kleinkinderen was dit wel het optimaal vreugdegeluk, waarvoor zij alles samen deden.

Wrang dat alles in 1 klap uiteenspat, Anita de spil van het gezin, steun en toeverlaat een geweldige moeder, een formidabele oma. Het is niet eerlijk dat dit zo gebeurt. Behalve dit vreselijke jaar met Corana komt deze ellendige gebeurtenis er ook nog overheen. Woorden schieten te kort om dit nog ooit te kunnen rechtvaardigen.

Wij en met ons velen gaan je vreselijk missen, en zullen je nooit vergeten.

Lieve Anita BEDANKT voor alles!!!

Mede namens het hele bestuur, bewoners, personeel en vrijwilligers wensen wij Antoon, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe in deze zware en moeilijke tijd.

Hans van Ballegooij voorzitter. 

 

 In memoriam Henk van den Boogaard.  *27-11-1937 +03-07-2018
   Bestuur Henk 14  

Op dinsdag 3 juli 2018 ontvingen wij het droevige nieuws dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid, en mede oprichter van onze stichting Henk van den Boogaard op 80 jarige leeftijd is overleden.Henk die vanaf het allereerste begin een drijvende kracht was en een echte sjouwer, harde werker en altijd overal aan dacht en een oplossing wist. Die altijd rustig, bescheiden en behulpzaam was. Nooit op de voorgrond, in de belangstelling staan was niks voor Henk. Plichtsgetrouw  stond wel hoog in het vaandel. Henk heeft mede door zijn inzet de stichting groot gemaakt. Zelfs nadat Henk al behoorlijk verzwakt en zienderogen achteruit ging, was hij op de laatste vergadering aanwezig. Sterker nog nooit is hij in de 10 jaar van ons bestaan absent geweest, zijn inbreng was altijd positief en stond altijd in het belang van de cliënten op Katwijk.

Samen met zijn vrouw Marietje, die ook zitting heeft in ons bestuur, heeft hij bijna 20 jaar lang de wekelijkse bingo hier op Katwijk verzorgd. En zoals gewoonlijk tot in de puntjes verzorgd. Ook was hij bij de jaarlijkse vierdagse nauw betrokken als brigadier en manusje van alles. Tijdens onze jaarlijkse benefietbingo was Henk altijd van de partij, al aansturend en met uiterste precisie zorgde hij ervoor dat er volop zitplaatsen waren, en dat iedereen mee kon doen. Ook het mede scherp in de gaten houden dat er een bingo was behoorde tot zijn taak, iets wat hem altijd uitstekend afging.

Beste Henk bedankt voor alles we gaan je missen, je laat een dierbare fijne gedachte en herinnering na, en wij zullen jouw visie op alles zeker als leidraad nemen in de toekomst.

Mede namens het hele bestuur, bewoners, personeel en vrijwilligers wensen wij Marietje, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe in deze zware en moeilijke tijd.

Hans van Ballegooij voorzitter.