Doelstelling

Wij zijn de stichting “Vrienden van Katwijk”. De doelstelling van deze stichting is het welzijn van de bewoners van Brabant Zorg locatie Katwijk te Oss.  
In de ruimste zin van het woord, het beste te omschrijven wat onze drijfveer is om simpelweg bij onze bewoners een blij gezicht met een grote glimlach proberen op te roepen.
Om dit te kunnen realiseren zijn wij op afhankelijk van sponsoren/donateurs die ons kunnen helpen om deze missie mede mogelijk te maken.

Vaak horen wij van bewoners een mooie wens of een leuk idee, wat deze bewoners nog graag eens zouden willen doen / of willen ervaren.
Het zou daarom geweldig zijn, als wij als  “Stichting Vrienden van Katwijk” hier op enige wijze gehoor aan zouden kunnen geven.

Helaas zijn de financiële middelen hiervoor niet aanwezig, vandaar wij proberen het stukje welzijn van de bewoners uit te breiden, dit kan zijn met materialen waar vraag en behoefte naar is. Dit kan voor een bewoner individueel zijn of voor een groep bewoners.

Bijvoorbeeld een leeslamp voor iemand die moeite heeft met lezen, of een ander voorbeeld een DVD- speler waar ook een hele groep plezier aan kan beleven.
Ook een dagje uit, een middag of een avond.

Verder zou het leuk zijn als de bewoners een bloemetje zouden ontvangen op hun verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Verder denken wij ook aan een attentie met Sinterklaas, Kerst en Pasen.

Het idee is ook om deze mensen een keer te bezoeken en te gaan horen wat hun wensen zijn. Wij denken dan aan een Doe een wens formule.
Dit idee geldt dan voor de bewoners van de zorgappartementen. Voor de bewoners van de afdeling verpleging hebben wij het idee om voor deze mensen een zangkoor, toneelgroep, muziekgroep of iets dergelijks te regelen.

Ook bestaat het idee om waar mogelijk een buffet, barbecue of een leuke feestmiddag te verzorgen voor alle bewoners.

Voor de vele plannen die wij hebben als Stichting  “Vrienden van Katwijk” zijn wij natuurlijk afhankelijk van alle donaties, giften, middelen, enz.

De stichting “Vrienden van Katwijk” tracht haar doel te verwezenlijken door het inzamelen van beheren van gelden, goederen, en middelen dit alles zonder winstoogmerk.

Mocht u aan onze doelstelling mee willen werken, dan kunt u op onderstaandende button klikken.
Daar vind u de verdere gegevens om ook "VRIEND" van onze stichting te worden.
Download