Het bestuur van de Stichting "Vrienden van Katwijk" stelt zich aan u voor:

Bestuur Hans 13 Bestuur Marieke 13 Bestuur Joke 13
Hans van Ballegooij. Marieke Reuvers. Joke Bressers.
Voorzitter. Secretaris en vice voorzitter. Penningmeester.
vDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuur Marietje 13 Bestuur Wilma 13 Bestuur Trees 13
Marietje van den Boogaard.  Wilma Leermans.  Trees Weijenberg. 
Algemeen lid.  Algemeen lid.  Algemeen lid. 
Bestuur Anita 13 Bestuur Willemien 13 Bestuur Hannie 13
Anita Gruntjes.  Willemien Schuurmans. Hannie van Orsouw.
Algemeen lid.  Algemeen lid.  Algemeen lid. 
     
In memoriam Henk van den Boogaard *27 november 1937 +3 juli 2018
   Bestuur Henk 14  

Op dinsdag 3 juli 2018 ontvingen wij het droevige nieuws dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid, en mede oprichter van onze stichting Henk van den Boogaard op 80 jarige leeftijd is overleden.Henk die vanaf het allereerste begin een drijvende kracht was en een echte sjouwer, harde werker en altijd overal aan dacht en een oplossing wist. Die altijd rustig, bescheiden en behulpzaam was. Nooit op de voorgrond, in de belangstelling staan was niks voor Henk. Plichtsgetrouw  stond wel hoog in het vaandel. Henk heeft mede door zijn inzet de stichting groot gemaakt. Zelfs nadat Henk al behoorlijk verzwakt en zienderogen achteruit ging, was hij op de laatste vergadering aanwezig. Sterker nog nooit is hij in de 10 jaar van ons bestaan absent geweest, zijn inbreng was altijd positief en stond altijd in het belang van de cli├źnten op Katwijk.

Samen met zijn vrouw Marietje, die ook zitting heeft in ons bestuur, heeft hij bijna 20 jaar lang de wekelijkse bingo hier op Katwijk verzorgd. En zoals gewoonlijk tot in de puntjes verzorgd. Ook was hij bij de jaarlijkse vierdagse nauw betrokken als brigadier en manusje van alles. Tijdens onze jaarlijkse benefietbingo was Henk altijd van de partij, al aansturend en met uiterste precisie zorgde hij ervoor dat er volop zitplaatsen waren, en dat iedereen mee kon doen. Ook het mede scherp in de gaten houden dat er een bingo was behoorde tot zijn taak, iets wat hem altijd uitstekend afging.

Beste Henk bedankt voor alles we gaan je missen, je laat een dierbare fijne gedachte en herinnering na, en wij zullen jouw visie op alles zeker als leidraad nemen in de toekomst.

Lieve Marietje, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht in de nabije toekomst.

Namens het voltallig bestuur.

Hans van Ballegooij voorzitter.