Het bestuur van de Stichting "Vrienden van Katwijk" stelt zich aan u voor:


 Bestuur Hans 23 

Hans van Ballegooij.

Voorzitter: vDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Marieke 3

Marieke Reuvers.

Secretaris en vice voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                                                                   

Bestuur Joke 2

Joke Bressers.

Penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Memoriam                                          *27 november 1937                 Henk van den Boogaard                   +3 juli 2018

Foto 2 Henk 2018

Op dinsdag 3 juli 2018 ontvingen wij het droevige nieuws dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid, en mede oprichter van onze stichting Henk van den Boogaard op 80 jarige leeftijd is overleden.

Henk die vanaf het allereerste begin een drijvende kracht was en een echte sjouwer, harde werker en altijd overal aan dacht en een oplossing wist. Die altijd rustig, bescheiden en behulpzaam was. Nooit op de voorgrond, in de belangstelling staan was niks voor Henk. Plichtsgetrouw  stond wel hoog in het vaandel. Henk heeft mede door zijn inzet de stichting groot gemaakt. Zelfs nadat Henk al behoorlijk verzwakt en zienderogen achteruit ging, was hij op de laatste vergadering aanwezig. Sterker nog nooit is hij in de 10 jaar van ons bestaan absent geweest, zijn inbreng was altijd positief en stond altijd in het belang van de cli├źnten op Katwijk.

Samen met zijn vrouw Marietje, die ook zitting heeft in ons bestuur, heeft hij bijna 20 jaar lang de wekelijkse bingo hier op Katwijk verzorgd. En zoals gewoonlijk tot in de puntjes verzorgd. Ook was hij bij de jaarlijkse vierdagse nauw betrokken als brigadier en manusje van alles.

Tijdens onze jaarlijkse benefietbingo was Henk altijd van de partij, al aansturend en met uiterste precisie zorgde hij ervoor dat er volop zitplaatsen waren, en dat iedereen mee kon doen. Ook het mede scherp in de gaten houden dat er een bingo was behoorde tot zijn taak, iets wat hem altijd uitstekend afging.

Beste Henk Bedankt voor alles we gaan je missen, je laat een dierbare fijne gedachte en herinnering na, en wij zullen jouw visie op alles zeker als leidraad nemen in de toekomst.

Lieve Marietje, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht in de nabije toekomst.

Namens het voltallig bestuur.

Hans van Ballegooij voorzitter.

Marietje 2 klein  

Marietje van den Boogaard.

Algemeen lid.

foto Wilma002

Wilma Leermans.

Algemeen lid.

trees foto klein 2 

Trees Weijenberg.

Algemeen lid.

Bestuur Anita 1

Anita Gruntjes.

Algemeen lid.

Bestuur Willemien 2

Willemien Schuurmans.

Algemeen lid.

Bestuur Hannie

Hannie van Orsouw.

Aspirant-lid.