Over Club van de Week
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: Verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Deelnemers maken met hun mobiele telefoonnummer maandelijks kans op meer dan honderdduizend prijzen en hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels spelen ruim 540.000 deelnemers mee voor 47 goede doelen en ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 907 miljoen euro aan goede doelen geschonken. Organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds GehandicaptensportHartstichting, Nationaal Fonds Kinderhulp en Nationaal Ouderenfonds ontvangen jaarlijks een bijdrage.

Vriendenloterij voor de stichting “Vrienden van Katwijk”                                                koffietafel 01


Misschien kent u het fenomeen van de vriendenloterij, maar weet u niet exact wat de bedoeling is of wat de mogelijkheden zijn.
De vriendenloterij is een gewone loterij.

De loten kosten maandelijks € 13,75 per stuk, met deze loterij zijn veel en mooie prijzen te winnen.
Echter dit is wel een loterij met wat extra’s.

*Als u wint, winnen ook uw vrienden* !!!
Maar er is nog wat extra bijzonders met deze loterij.  
U kunt met uw deelname een goed doel steunen, zo ook de stichting “Vrienden van Katwijk”                                                                                                                        Als u de stichting "Vrienden van Katwijk" aanmeld als goed doel, wordt er automatisch de helft van uw inleg overgemaakt aan onze stichting.

Bijvoorbeeld u speelt maandelijks mee met een lot, dit kost u € 13,75 van dit bedrag gaat dan automatisch € 6,75  naar onze stichting, dit is € 81,00 op jaarbasis.
Een ander voorbeeld, u speelt maandelijks mee met twee loten, dit kost u € 27,00 per maand,van dit bedrag gaat dan automatisch € 13,50 per maand naar onze stichting, dit is € 162,00 op jaarbais.                                                                                                                                                                                                          

Tenslotte wanneer er bijvoorbeeld 20 loten zijn aangemeld met onze stichting als goed doel, betekent het dat er maandelijks automatisch € 135,00 overgemaakt wordt op de rekening van de stichting "Vrienden van Katwijk" en komt dit op jaarbasis toch uit op een financiële bijdrage van €1.620,00 netto.

Dit is géén extra donatie of andere kostenpost voor u, maar komt geheel ten goede aan onze stichting!!!

Realiseert u zich wat de stichting met dat geld kan doen?                                                                                                                                                     .  
Immers alle inkomsten  komen volledig ten goede van de bewoners van Katwijk.
Wij willen daarom graag deze loterij van harte bij u aanbevelen.

Speelt u al mee? Dan kunt u telefonisch of  via de website bij de Vriendenloterij uw lot naar ons laten omzetten!

Bent u voornemens om de  stichting "Vrienden van Katwijk" uw goede doel laten worden? en zodoende het welzijn van de bewoners op Katwijk mede extra te bevorderen, bel of mail dan naar onderstaand adressen of telefoonnummer.

Jolanda Derksen tel:0412-667203                                                                                                                                                                 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                                               

Hans van Ballegooij, voorzitter stichting "Vrienden van Katwijk"                                                                                                                 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website vriendenloterij:http://www.vriendenloterij.nl

koffietafel 01