*27 november 1937                 Henk van den Boogaard                   +3 juli 2018

Foto 2 Henk 2018 

Op dinsdag 3 juli 2018 ontvingen wij het droevige nieuws dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid, en mede oprichter van onze stichting Henk van den Boogaard op 80 jarige leeftijd is overleden.

Henk die vanaf het allereerste begin een drijvende kracht was en een echte sjouwer, harde werker en altijd overal aan dacht en een oplossing wist. Die altijd rustig, bescheiden en behulpzaam was. Nooit op de voorgrond, in de belangstelling staan was niks voor Henk. Plichtsgetrouw  stond wel hoog in het vaandel. Zelfs nadat hij al behoorlijk verzwakt en zienderogen achteruit ging, was hij op de laatste vergadering aanwezig. Sterker nog nooit is hij in de 10 jaar van ons bestaan absent geweest. Zijn inbreng was altijd positief, 

Samen met zijn vrouw Marietje, die ook zitting heeft in ons bestuur, heeft hij bijna 20 jaar lang de wekelijkse bingo hier op Katwijk verzorgd. En zoals gewoonlijk tot in de puntjes verzorgd. Ook was hij bij de jaarlijkse vierdagse nauw betrokken als brigadier en manusje van alles.

Tijdens onze jaarlijkse benefietbingo was Henk altijd van de partij, al aansturend en met uiterste precisie zorgde hij ervoor dat er volop zitplaatsen waren, en dat iedereen mee kon doen. Ook het mede scherp in de gaten houden dat er een bingo was behoorde tot zijn taak, iets wat hem altijd uitstekend afging.

Beste Henk we gaan je missen, je laat een dierbare fijne gedachte n herinnering na, en wij zullen jouw visie op alles zeker als leidraad nemen in de toekomst.

Lieve Marietje, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht in de nabije toekomst.

Namens het voltallig bestuur.

Hans van Ballegooij voorzitter.